Cautare

3968 de rezultate pentru "rodica popescu bitanescu" (3.01 secunde)
Am citit deunazi, pe google, cum putem evita un AVC (accident vascular cerebral), diagnostic care i s-a pus actritei Stela Popescu dupa autopsie.
Senatorul PD Marius Marinescu (foto) o acuza pe Rodica Stanoiu, senator PSD si presedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, ca a incalcat grav Regulamentul Senatului.
Crinu Popescu, administratorul Rovimet, impreuna cu Florin Toma, director executiv al societatii, au povestit ieri, intr-o conferinta de presa, cum au incercat sa obtina autorizatia de urbanism si cum au ajuns sa ii denunte pe cei doi edili la DNA Bucuresti.
La fel ca si data trecuta, cand Geoana a fost zdrobit de actualul presedinte, Traian Basescu, presedintele Organizatiei Municipale a PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a apelat la un artificiu procedural.
Alegerea lui Dian Popescu in postul de presedinte al Organizatiei Municipale Targu Jiu a fost contestata de cativa colegi de partid.
Necioplitul Florin Popescu Am ascultat "cu mare interes" conferinta de presa sustinuta de Florin Popescu saptamana trecuta, dupa protestul consilierilor USL din CJD. ... Sunt si au fost oameni prea curati, prea patrioti, prea demni ca sa-i murdareasca un necioplit ca Florin Popescu.
Sportivul gratiat de Basescu, despre Popescu: "Mai bine face 3 ani de puscarie, decat ..." Ion Draica, fostul mare luptator gratiat de presedintele Traian Basescu, a vorbit despre campania lansata in favoarea gratierii lui Gica Popescu si a comentat sansele de reusita ale celor care il vor pe "Baci" liber.
Sub genericul campaniei "Mandru sa fii roman", in Jurnalul National a aparut un articol despre o personalitate marcanta a medicinei romanesti, academicianul Laurentiu Mircea Popescu, descoperitorul telocitelor, articol din care puteti citi in continuare a doua parte.
Pe de o parte, nu-i rau, avand in vedere ca deciziile fostului lider Ion Popescu (demisionar din fruntea organizatiei judetene pentru ca nu mai rezista, dar si pentru ca cei de la centru i-au sugerat) tindeau sa se transforme in dictatura curata.
Senatorul social-democrat Rodica Stanoiu ar putea sa primeasca o sanctiune de partid pentru afirmatia facuta in cadrul unei emisiuni televizate ca a€žun lider important din PSD este un mare papusar, care ii spune Â'draga MonicaÂ' ministrului Justitieia€œ.
Senatorul PSD de Olt, Rodica Stanoiu (foto), s-a exprimat ieri la Slatina in favoarea recunoasterii initiatorilor unor proiecte legislative ale dreptului de autor, ceea ce ar impiedica preluarea ideilor de catre alti parlamentari.
Rodica Florea a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat la Muzeul National de Geologie.
Rodica Florea a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu: ... De Valentine‘s Day vom veni cu noutati", ne-a spus Rodica Florea.
Rodica Florea a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... citrin, cuart fumuriu si aquamarin", ne-a spus Rodica Florea.
Rodica Dirlea a participat recent la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Rodica Milasan a deprins pasiunea pentru sculpturile in lemn de la sotul sau, Emil Milasan. ... Fiul meu, care este arhitect, ma ajuta cu grafica fiecarui ornament in parte", ne-a spus Rodica Milasan.
Colegiul CNSAS a decis ieri ca fostul ministru PSD al Justitiei Rodica Stanoiu a facut politie politica, au declarat surse apropiate membrilor Colegiului. ... El a spus ca Rodica Stanoiu poate contesta aceasta decizie.
Senatorul independent Rodica Stanoiu si-a depus vineri adeziunea in vederea inscrierii in Partidul Conservator, au declarat pentru Mediafax surse din PC. Rodica Stanoiu, fost ministru al Justitiei, a demisionat din PSD la 6 septembrie 2006, la numai o zi dupa ce fusese audiata la CNSAS.
Curtea de Apel Bucuresti a decis luni ca procesul in care Rodica Stanoiu a contestat verdictul CNSAS de colaborare cu Securitatea sa se judece la Sectia Contencios Administrativ si Fiscal a Tribunalului Bucuresti. Printr-o cerere scrisa, Rodica Stanoiu a cerut, luni, amanarea judecarii dosarului, aratand ca nu are aparator.
Rodica Capatana, presedintele Asociatiei Producatorilor si Exportatorilor de Vin (APEV), afirma ca "era interesant daca se marea contingentul de import, pentru ca oricum nu avem posibilitatea sa exportam atat".
google-analytics.com